Моля въведете рождена дата за да продължите
Съдържанието на сайта е само за пълнолетни!
Ден:
Месец:
Година:
Български English

ЕКСКУРЗИИ С ДЕГУСТАЦИЯ

ЕКСКУРЗИИ С ДЕГУСТАЦИЯ ВЪВ „ВИНПРОМ - ТРОЯН” АД

Проектът е предназначен както за самостоятелно организирани групи, така и за туристически агенции. Посещенията са възможни и всяка събота от 17:00 часа през месеците август и септември.

Дружество „ВИНПРОМ - ТРОЯН” АД уважава и пази традицията в производство на Троянската сливова ракия и с радост я споделя с обществеността. Затова фирмата предлага възможност за провеждане на екскурзии в помещенията на завода, по време на които гостите отблизо се запознават с тайните в производството на плодови ракии.  Целта на проекта е да разкрие изкуството, превръщащо плодовете в качествени дестилати, в което се съчетават традиционните производствени методи и най-модерната технология, както ида се подкрепя развитието на местния туризъм и популяризиране на град Троян като атрактивна туристическа дестинация. Екскурзиите се провеждат от специалисти от фирмата и включват всички етапи от производството – от приема на плодове, през ферментацията, дестилацията, склада за отлежаване на ракии, до бутилирането на готовата продукция. Всяка обиколка завърша с дегустация на различни видове ракии.

Цени с ДДС:

1.            Стандартна - Посещение с екскурзовод на съоръженията за прием на плодове, цеховете за ферментация и дестилация, склада за стареещи ракии и дегустация на 3 вида стареещи ракии - 12 лв.

2.            Стандартна + подарък (бутилка стара сливова ракия, 0,2 л) - 18 лв.

За повече информация и записвания:

Десислава Йорданова

Тел: +359 877 370 884

e-mail: yordanova@vinprom-troyan.bg

Listovka-ekskurzii-v2-1.pdf


Назад

Предлагани марки

ВИНПРОМ - ТРОЯН РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК МИЛАН МЕТЕЛКА STROH GIFFARD ALBERT MICHLER