Моля въведете рождена дата за да продължите
Съдържанието на сайта е само за пълнолетни!
Ден:
Месец:
Година:
Български English

Посещения с дегустация

Дружество „ВИНПРОМ - ТРОЯН” АД уважава и пази традицията в производство на Троянската сливова ракия и с радост я споделя с обществеността. Затова фирмата предлага възможност за провеждане на екскурзии в помещенията на завода, по време на които гостите отблизо се запознават с тайните в производството на нашите плодови ракии.  Целта на проекта е да разкрие изкуството, превръщащо плодовете в качествени дестилати, в което се съчетават традиционните производствени методи и най-модерната технология. Проектът подкрепя развитието на местния туризъм и популяризиране на град Троян като атрактивна туристическа дестинация. Екскурзиите се провеждат от специалисти от нашата фирма и включват всички етапи от производството – от приема на плодове, през ферментацията, дестилацията, склада за отлежаване на ракии до бутилирането на готовата продукция. Всяка обиколка завърша с дегустация на нашите продукти.

ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ ВСЯКА СЪБОТА от 17:00 ЧАСА СА ВЪЗМОЖНИ ЕКСКУРЗИИ В ЗАВОДА, БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!

Вижте повече тук: https://vinprom-troyan.bg/bg/news/i17/%D0%95%D0%9A%D0%A1%D0%9A%D0%A3%D0%A0%D0%97%D0%98%D0%98-%D0%A1-%D0%94%D0%95%D0%93%D0%A3%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%A6%D0%98%D0%AF.html

 

Цени:

Наименование на екскурзията

Описание

Цена с ДДС

1.

Стандартна

Посещение с екскурзовод на съоръженията за прием на плодове, цеховете за ферментация и дестилация, склада за стареещи ракии и дегустация на 3 вида стареещи ракии

12 лв.

2.

С подарък

Стандартна + подарък (бутилка стара сливова ракия, 0,2 л)

18 лв.

3.

Със специален подарък

Стандартна + подарък (бутилка стара сливова ракия, 0,2 л) с етикет по желание на клиента

20 лв.

 

Проектът е предназначен както за самостоятелно организирани групи, така и за туристически агенции. Екскурзиите се провеждат за групи с минимален брой участници от 10 човека. Посещенията са възможни всеки работен ден от 8:00 до 15:00 часа след предварителна заявка. Има възможност за организация на посещения и в събота след заявка, направена поне седмица по-рано. Екскурзиите със специален подарък, се заявяват поне 3 седмици предварително, за да може да се уточни и подготви етикетът по желание на клиента.

 

За повече информация и записвания:

Десислава Йорданова
Тел: +359 877 370 884
e-mail: yordanova@vinprom-troyan.bg

Предлагани марки

ВИНПРОМ - ТРОЯН РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК МИЛАН МЕТЕЛКА STROH GIFFARD ALBERT MICHLER